Hotel Villa Rosa
Kiadó szállás / Vermieten Unterkunft / rent a house
Zamárdi
Balaton / Plattensee
Deutsch
MagyarHotel Villa Rosa - Zamárdi
Úszómedence

Hotel Villa Rosa - Zamárdi
Közvetlen a vízparton!Hotel Villa Rosa - Zamárdi
Strand
A Balaton déli partján, közvetlenül a vízparton 1995-ben épült új szálloda. A terület 1581 m2, az épület teljes alapterülete: 700 m2, amelyben 20 db kétágyas szoba, 3 lakosztály, számos kiszolgáló helyiség (étterem, söröző, kávézó, úszómedence) található.
A szálloda lehetővé teszi a vendégek teljes körű kiszolgálását. A szobák alapterülete 17 m2, tartozik hozzájuk terasz, ahonnan kitűnő kilátás nyílik a környezetre, akár a csodálatos Balatonra is. A szobák magas komfort fokozatúak, valamennyi külön fürdőszobával (tusolóval, WC-vel), kábel-TV-vel, telefonnal rendelkezik. Felszereltségük az európai szabvány szerinti három csillagos szállodának felel meg. Étkezési lehetőséget a szálloda saját étterme biztosít, amelyhez kávézó, söröző és egy grillterasz is kapcsolódik.
Sportolásra is lehetőséget ad a szálloda úszómedencéje. Igény esetén más sportolási lehetőség - tenisz, lovaglás, vitorlázás, szörfözés - is rendelkezésre áll.. Itt szeretnénk felhívni a figyelmet a téli Balaton ez idáig szinte felfedezetlen szépségeire, az ősz nyugodt szüreti hangulatára, a tavasz megújuló üdeségére.
A tulajdonos - több éves tapasztalata alapján - a szolgáltatások további bővítésére törekszik, egyéni- és szervezett programok biztosítását vállalja. (Kirándulások szervezése, hajó- és busztúrák, műsoros estek, gulyáspartik, magyaros est, kaviár-, lazac-, grillpartik, stb. Igény szerint gondoskodik kiegészítő szolgáltatásokról (pl. fodrász, kozmetikus, orvos, autószerelő, stb.) Természetesen, lehetőségeinek megfelelően, nyitottan fogadja vendégei egyéb egyedi kéréseit is. A fent említett programok, szolgáltatások lehetővé teszik, hogy a szálloda elő és utószezoni nyitvatartással üzemeljen, így olyan vendégeket is fogadni tudnak, akik nem a főszezonban szeretnének pihenni, üdülni.
A szálloda színvonala megfelel a legszigorúbb nyugat-európai előírásoknak, árszínvonala pedig nagyon kedvező. Hasonló jellegű és szolgáltatásokkal bíró létesítmény jelenleg a Balatonon kevés működik.

Reméljük, ajánlatunk elnyeri tetszésüket, további információkkal szívesen
állunk rendrendelkezésükre akár személyesen, akár telefonon is.

Tisztelettel:
Németh Éva és Németh Attila tulajdonosok.

Távolságok a háztól:
Vendéglő:
0 m
Élelmiszerüzlet:
300 m
Centrum:
500 m
Balaton, Strand:
0 m
Kilátótorony:
1,5 Km
Szántód-rév
4 Km
Tihany
7 Km
Balatonfüred
15 Km
Siófok:
6 Km
Sármellék: FlyBalaton repülőtér / Airport
70 km
Budapest
110 Km


A Hotel Villa Rosa - Zamárdi
QR kódja

Elérhetőség
Cím:
Németh Éva és Németh Attila
H - 8621 Zamárdi-felső
  Gáspár András u. 23.
Tel.:
06 84 348-849
Mobil:
+36 30 933-74-36
Fax:
06 84 347-856
E-mail:
rozsavilla@t-email.hu
Weblap:
www.zimmerinfo.hu/zamardi/villarosa

Ajánld ismerőseidnek, barátaidnak a Hotel Villa Rosa-t© 2000 zimmerinfo.hu
A BALATON és vonzáskörzete szálláshely adatbázisa
Update: 2016.
Ba